Tervetuloa huippuammattilaistemme joukkoon!

 

DA-Groupissa ihmiset viihtyvät. Siitä kertovat matala henkilöstön vaihtuvuus. Useat työntekijät ovat edelleen vahvuudessamme yrityksen perustamisesta yli 20 vuotta sitten. DA-Group tarjoaa hyvät menestysmahdollisuudet urallesi.

Ota rohkeasti yhteyttä avoimella hakemuksellasi. Kerro meille kiinnostuksesi kohteesta ja lähetä CV:si osoitteeseen jobs@da-group.fi

Päätoimipaikkamme on Forssassa ja toimipisteet Tampereella ja Turussa. Katso Forssan kaupungin tuottama video: suomeksi tai englanniksi - Forssa is a great place to live and work!

 

Avoimet työpaikat

Tässä osiossa ilmoitamme rekrytointitarpeistamme, kun aktiivisesti etsimme ammattilaisia joukkoomme.  

 

Mekaniikkasuunnittelija

Sijoituspaikkana Forssa, mahdollisesti myös Tampere tai Turku

Hallitset mekaniikkasuunnitelun 3D-ympäristössä yleisiä konepiirustusstandardeja noudattaen sekä koneenrakennuksen perinteiset valmistustekniikat. Eduksesi on suunnittelukokemus Solidworks-ohjelmistolla sekä tuntemus sähkö-, RF- ja mikroaaltotekniikasta. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri) ja vähintään 4 vuoden suunnittelukokemus. Työskentelet läheisesti kansainvälisen asiakaskuntamme kanssa, joten hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Eduksesi katsotaan myös vesitiiviiden rakenteiden suunnittelu sekä kokemus eri teollisuuden aloille tehdystä mekaniikkasuunnittelusta. Työtehtävä edellyttää matkustamista.

Työskentelet luontevasti osana suunnittelutiimiä sekä tarvittaessa myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Sinulla on vahvaa osaamisen ja oppimisen halua sekä lisäksi innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen työtapa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja monipuolisia työtehtäviä erilaisten suunnitteluprojektien parissa.

Hakemuksen tulee sisältää vähintään seuraavat asiat:

  • Aikaisempi työkokemus ja koulutus
  • Yleinen kiinnostuneisuutesi ja osaamisesi huipputeknologian kehittämisestä, testaamisesta ja tuotannosta
  • Kokemuksesi teknologiaosaamisesta esim. eri käyttöjärjestelmät, simulointiohjelmat, mallinnusohjelmat, RF- ja mikroaaltoteknologia, elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelu
  • Huomioimme sekä arvostamme myös henkilökohtaisen harrastuneisuutesi ja urasuunnitelmasi

Lisätietoja tehtävästä antaa Santtu Puskala (puh: 029 0800 981 tai sähköposti etunimi.sukunimi@da-group.fi).


CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 31.1.2017 mennessä osoitteeseen jobs@da-design.fi. Tehtävän kannalta sopivimmat hakijat kutsutaan haastatteluun.

 
 

 
 

Hae

 
 

SOME